Over Ons
Rik de Louw
Eigenaar RDL Business

RDL Business is een jong en bloeiend bedrijf met liefde en passie voor wagens en hun schoonheid. Wat begonnen is als een hobby is ondertussen uitgebloeid tot een full time job. Voor velen is hun wagen hun trots en belangrijk voor hun uitstraling en natuurlijk wensen we ook de beste zorgen voor ons pronkstuk!

Bij RDL Business is het uiterlijk van uw wagen onze eerste prioriteit! We spenderen dan ook graag wat extra tijd aan uw wagen, met als enige doel, net dat tikkeltje meer te geven en de "showroom" look te overtreffen.

Om tot het beste resultaat te bekomen, investeren we steeds in de beste producten en materialen. Het spreekt voor zich, dat de laatste nieuwe technieken geen geheimen voor ons verbergen. We dragen zorg dat we 100% up-to-date en getraind zijn!

Neem een kijkje in onze diensten voor een ruim pakket op maat. Maar voor andere wensen, aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

Dus aarzel niet en contacteer ons gerust met al uw vragen. Wij geven met plezier uitvoerig, deskundig en gericht advies!

Sfeer impressie